Referenciáink

Berettyóújfalu, 4,86 kW-os napelemrendszer.

Berettyóújfalu, napkollektor.

Tázlár, 14 kW-os napelemrendszer.

Berettyóújfalu, 5 kW-os napelemrendszer.

Berettyóújfalu, 20 kW-os napelemrendszer. A 80 db IBC 250 polikristályos napelem és a 2 db Kaco 14.0 TL inverter várhatóan 22000 kWh áramot termel évente.

Berettyóújfalu, 20 kW-os napelemrendszer.

Berettyóújfalu családi ház. 4,32 kWp napelemes rendszer.

Berettyóújfalu, 4.32 kW-os napelemerendszer.

Berettyóújfalu családi ház. A 2.5 kW napelem rendszer 10 db IBC 250-es napelemből és Fronius IG Plus 30V-1 inverterből készült.

Hajdúszoboszló, 2.5 kW-os napelemrendszer.

Berettyóújfalu családi ház. A 2.5 kW napelem rendszer 10 db IBC 250-es napelemből és Fronius IG Plus 30V-1 inverterből készült.

Berettyóújfalu, 2.5 kW-os napelemrendszer.

Berekböszörmény családi ház. A 20 db IBC 250 W-os napelem egy Fronius IG TL 4.0 inverter segítségével termeli a háztartásnak az elektromos áramot. Az 5 kW-os rendszer várható éves áramtermelése 5500 kWh.

Berekböszörmény, 5 kW-os napelemrendszer.

Berettyóújfalu családi ház. 3.6 kW inverteres Midea klíma.

Berettyóújfalu, 3.5 kW-os inverteres klíma.

Berettyóújfalu lakótelepi ház. 3.6 kW inverteres Midea klíma.

Berettyóújfalu, 3.5 kW-os inverteres klíma

Berettyóújfalu családi ház. A lakás elektromos ellátását 2.88 kWp napelemrendszer váltja ki. A 12 db CFSR 240-es napelem és az EHE-N3KTL inverter várható éves hozama 3170 kWh.

Berettyóújfalu, 2.88 kW-os napelemrendszer.

Berettyóújfalu 3.6 kW split klíma

Berettyóújfalu 3.6 kW-os split klíma

Berettyóújfalu családi ház 3.2 kW-os Vortex split klíma

Berettyóújfalu, 3.2 kW-os split klíma

Berettyóújfalu Vortex 3.2 kW split klíma

Berettyóújfalu, 3.2 kW-os split klíma

Berettyóújfalu családi ház. 2.16 kW napelemrendszer biztosítja a ház áramellátását. A rendszer EHE inverterrel és CFSR napelemekkel készült.

Berettyóújfalu, 2.16 kW-os napelemrendszer.

Berettyóújfalu lakótelepi ház. 3.6 kW Midea inverteres klíma teszi elviselhetőbbé a meleget.

Berettyóújfalu, 3.5 kW-os inverteres klíma.

Családi ház Berettyóújfalu, 8 kWp-s napelem rendszer. A mindössze 15 fokos dőlésszögű déli tájolású tetőn, 32 db 250 Wp IBC napelemmodul termeli az áramot egy Kaco 10.0 TL3 háromfázisú inverter segítségével. A várható éves hozam 8800 kWh.

Berettyóújfalu, 8 kW-os napelemrendszer.

Családi ház Esztár. A 2,3 kW teljesítményű CFSR napelem rendszer és EHE invereter az éves áramellátást biztosítja. A Grunpower napkollektorral márciustól-novemberig, a vegyestüzelésű kazánnal fűtési szezonban állíthatunk elő 200 l használati melegvizet.

Esztár, 2.3 kW-os napelemrendszer és napkollektor.

Családi ház Ömböly. A 300 l használati melegvizet előállító, Westech 30 csöves napkollektoros rendszer vegyes tüzelésű kazánnal van kombinálva, így fűtési szezonban is teljes mértékben biztosított a melegvíz ellátásunk, kiváltva ezzel a korábbi gázbojlert.

Ömböly, napkollektor.

Családi ház Darvas. A napelemek és a ház védelmére villámvédelmi rendszer lett telepítve.

Darvas, családi ház villámvédelme.

Családi ház Darvas. Az 1.75 kW-os teljesítményű napelemes rendszer, Sharp napelemekből és Danfoss inverterből lett kialakítva. A rendszer biztosítja a család egész éves villanyszámláját, a villanybojlerét is ideértve. Egy év alatt 2064 kWh áramot termelt.

Darvas, 1.75 kW-os napelemrendszer

Családi ház Tiszaújváros. A 4 kW-os rendszer 16 db Sharp 250-es napelemből és Fronius IG TL 4.0 inverterből lett kialakítva, ezzel sikerült kiváltani a villanyszámlát, a megtermelt többlet áram télen fűtésrásegitésre van felhasználva klímák segítségével. A 300 l  Westech napkollektoros rendszer a háztartás használati melegvíz ellátását biztosítja. A napelemrendszer éves termelése 4460 kWh.

Tiszaújváros, 4 kW-os napelemrendszer és napkollektor.

Családi ház Berettyóújfalu. A 2,5 kW-os napelem rendszer amely Korex napelemekből és Kaco inverterből lett kialakítva, biztosítja hogy a tulajdonosnak ne kelljen többé villanyszámlát fizetnie.

Berettyóújfalu, 2.5 kW-os napelemrendszer.

Családi ház Berettyóújfalu. Egy 2,5 kW-os napelem rendszer került kialakításra mely egy év után 3 kW teljesítményre lett bővítve így most már 12 db Korax 250-es napelem és a Kaco inverter termeli a család számára szükséges áramot. A 2,5 kW-os rendszer egy év alatt 2845 kWh áramot termelt.

Berettyóújfalu, 2.5 kW-os napelemrendszer.

Családi ház Berettyóújfalu. A 200 l használati melegvíz előállító 30 csöves Westech napkollektoros rendszer, vegyestüzelésű kazánnal van kombinálva, így egész évben biztosított a korlátlan mennyiségű melegvíz, a régi villanybojlert kiváltva. A havi 19000 Ft-os villanyszáma 12000 Ft-ra lett csökkentve ezzel a beruházással.

Berettyóújfalu, napkollektor.

Családi ház Berettyóújfalu. A ház tetejére, egy 40 csöves Westech vákuumcsöves kollektorrendszer került felszerelésre, biztosítva az itt lakók meleg vízellátását, valamint a fűtéskorszerűsítés eredményeként az új Baxi kondenzációs gázkazán harmadával csökkentette az éves gázfogyasztást. Télen a gázkazán segíti a használati meleg vízellátást.

Berettyóújfalu, napkollektor.

Debrecen Klinika rejtett csatorna burkolása, színezése (alpintechnika)

Debrecen Klinika rejtett csatorna burkolása, színezése (alpintechnika).